Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam obožavatelj ali čovjek je 100% upravu. Mnogo poštene i iskrene stvari govori
Kakva pljacka...
U Ardenima nije bilo ukupno 5 sati sunca ovo ljeto. Momčadi su se trebale prilagoditi uslovima, mjesto guma šlaufi i mjesto motora vozačima vesla i onda bi 4 kruga bilo dosta.
TOTALNO JE U PRAVU!!!
Trodnevni aranžman na tribinama iznad pit stopa i boxova zna koštati i do 2000 EUR.
Ako je prosječna karta 200 EUR to je onda 15,000,000 EUR zarade...nema šanse da to vrate bro!!!
Pa i ti si cmizdrio na radio da se ne moze voziti. Slagem se da navijacima treba vratiti novac, ali i od bonusa vozaca za ovaj vikend.
Jesu li ti pročitao sta piše ili lupaš?
Derime i citao i gledao utrku, a ti cini se nisi ovo drugo. Cmizdriti da se ne moze voziti, traziti da se utrka prenine, a onda se praviti nevin da nije tvoja odluka, a njegova se itekako racuna u F1. To je licemjerstvo!
A o smanjenju njegove plate ni ne pomislja. Pu pi*ko
Ne placa mu publika platu niti F1, nego Mercedes i njegovi licni sponzori, tako da ti cijeli argument pada.
licemjerni fakin
BRAVO LAVE JEDINI KOJI IMA 🍒