Staza u očajnom stanju
0
Formula 1: VN Indije pod znakom pitanja
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je covjek, kad vec imate Elvira s vama, dajte bar njemu da prevede, licice vijest na nesto... A i inace sam sav nasekiran zbog toga dal\' ce se ili ne odrzati sredjena ili nesredjena trka... Prava DRAMA... Ih...
Ponekad svratim na ovaj sarajevo-x i svaki puta imam sta vidjeti, urednici koji nemau veze sa bosanski, srpskim ili hrvatskim prevode clanke, pa izmedju ostalog se nalaze rijeci iz raznoraznih bosanskih zabiti koje se nigdje drugo nemogu naci nego ovdje.