Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra stvar. Sjedista u F1 su toliko tanka da su skoro pa i nepostojeca, a sve to da se smanji kilaza bolida. Osjete svaki kamencic na traci.
Pa da...
U prijevodu, Mercedesu ove godine moze pomoci Voltaren i eventualno Ibuprofen..
E moj Hsmiltone nema downforcea nema titule. Jos ti i elektroniku umanjili duša slatka. Treba tebi dati onaj turbo bolid iz 80 -tih. Opremljen dodacima ko fićo
Neka uzmu firmi iz Laktasa da im napravi ravniji asfalt 😂
Problem stvara rizla koja se posipa preko zime po stazama a komunalna preduzeća to ne očiste adekvatno, samo speru u šahtove. (sarkazam)
pa normalno jer i ferrari i mercedes imaju veliki promlem sa tim dok red bull nema uopste probleme sa tim podkakivanjima!
Jel 3 put vakcinisan ne znam?
Kako bi inace isao u pedersku kanadu...
Jel ovo Rhasta bio u solariju malo duze ?
Pa prekucao je igricu može šta hoće.
Izgleda da ce ovi vozit formulu iz neke sobe
Trebas uzet Ibrine kapi i mazat po lezima pred spavanje.ujutru ces biti ko nov
Mercedesov bolid ko hamilton frizura na slici. Ovo je godina Honde.
Sjedista u F1 moraju biti takva zbog " feedback" inzinjerima. Vozac mora sve da osjeti.