Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo novinari pa sto niste napisali cijeli raspored? prva tri napisali.
i ove sezone se očekuje mercedes dominacija u f1
Prošla sezona je bila prilično dobra, a sa ovim rasporedom na prva četiri mjesta, i sam početak bi mogao već biti zanimljiv. Jedino mi nepojmljivo kako u našem medijskom prostoru za ovaj sport nema ni trunke mjesta. Da ne govorim da nijedna domaća TV (državna, npr., kojoj se plaća pretplata) ne prenosi kvalifikacije, trku i napravi makal polusatni osvrt na najzanimljivija dešavanja, tehnološka dostignuća, pravila i sl. Kako za silne lige prvaka, kupove UEAF-e, svjetska i evropska prvenstva te strane lige, evropska i svjetska prventstva ima para? Fudbala i emisija o fudbalu sedmično ima i po 20 sati, a drugih sportova nigdje. Nije ni čudo što nam djeca ni ne znaju za druge sportove i igrače osim Fudbala i misle da je to jedino što ima i valja.
uefa im sigurno da neki popust, socijalu, sigurno ih moljakaju pa se ovi smiluju,. dok Berni neda, a i iskreno reci jednog komentatora koji bi znao prenosit utrku,
Hamilton je dominirao na svakom treningu, potpuno zasluzena pole pozicija
Hamilton No1🏆