Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scumi..
ne zna se ko je gori!!! dajte shumija!
@@rimtutituki, evo da te pošaljem po burek i ćevapčiće kao što je Schumy rozberga... Hehehehe
@@rimtutituki Samo da se još jednom javim i da te pitam kako ga to dere kad je u kvalifikacijama danas Schumy bolji. Pola sekunde prednosti. Kazna od 10 mjesta je već nešto drugo, ali opet je Shumy boljiNe kenjaj više majke ti...
Samo još jednom da se javim i da kažem TRI GODINE ZAREDOM GA DERE. Znači sezone 2010., 2011 i 2012. Ovaj se kao vratio, a ovaj ga tri puta poderao hahahhaha Osrednji vozač Rosberg dere velikog šampiona :) I sada on kao treba da se vrati u Ferrari. Šta da radi tamo ? Da ga Alonso šalje po ćevape u burek.
@@rimtutituki Kitu on njega razvaljuje. Kako si panglu takav, što ne čitaš šta pišem. Vidi malo statistiku kvarova i odusstajanja pa onda daji zaključke. I kad je sve ok sa autom Michael ga dere kako god...
Njega taj abortus razvaljuje evo već treću godinu zaradom pa ti rise koliko god hoćeš. Hajde da ga je derao jednu sezonu pa i da razumijem nekako, ali ovo je već treća zaredom. To je već postala tradicija. Halo Rosberg ima 93 bodova, a ovaj 43. U formuli kao i u drugim sportovima gleda se broj bodova, a ne umjetnički dojam. Schumacherovi rezultati: jednom 3., jednom 6., tri puta 7. i dva puta 10. Rosberg: jednom 1., jednom 2., dva puta 5., dva puta 6., dva puta 7.
@@linafo Zamisli samo, koliko je kvarova imao Schumacher. A i sudara u kojima i nije bio kriv... Porediti onog abortusa od Rosberga i maestra i najboljeg vozača svih vremena je blentavo. Ali eto ima vas svakakvih...
Ako je Schumi izvlačio maksimum iz Mercedesa hajde mi molim te objasni kako on trenutno ima 43 boda, a Rosberg 93. Da ne spominjem da je Rosberg sa tim bolidom ove godine POBJEDIO u Kini, a bio drugi u Monaku. Šta li je onda Rosberg izvlačio iz tog bolida ? Naravno ko god prati F1 zna da je računajući 2010., 2011. i 2012. Rosberg u Mercedesu ukupno osvojio 324 boda, a Schumacher 191 bod. Znači deranje do maksimuma. Uz to smatram da je Rosberg prosječan vozač. Šta li bi mu tek radili Hamilton, Kimi ili Alonso ne smijem ni da pomislim.
Vratiti legendu Schumija ne bi uopce bio los potez. Bas kao sto Jamaha vraca Rossija za iducu sezonu. Vjerovatno bi mu Ferrari puno vise odgovarao od nekonkurentnog i loseg mercedesa, iz kojeg je izvlacio koliko je mogao.
Dajte dzeku!