Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli u po trke na stazu sleti :D hahaha
Predostroznosti radi, molio bih sve koji pomno prate sudbinu nestalog aviona da pomognu u trazenju istog tako sto ce: pregledati dvoriste, garazu, njivu, itd. da slucajno tamo nije taj nestali "avioncic" pa da makar malo suzimo prostor za trazenje nasim dragim tragacima. Unaprijed zahvalan!
Misterija oko nestalog malezijskog aviona sa 227 putnika i 12 članova posade konačno je razriješena. Malezijski avion u Trebinju Naime, jutros su radnici trebinjskog aerodroma slučajno primjetili pomenuti avion na pisti njihovog aerodroma. Ostaje i dalje misterija kad se i kako se avion prizemljio. Bolje upućeni poznavaoci karakteristika trebinjskog aerodroma kažu da to i nije veliko iznenađenje s obzirom na izuzetan kvalitet uzletno-sletne piste koja omogućava avionima slijetanje na tzv. leru, pri čemu avioni ne prave mnogo buke
sto to boje se da formule nestanu hehehehehe