Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes pokusao namjestiti Rosbergu pobjedu, ali mi je drago sto im je Lewis ucero!!! 😉😂
Nisam dugo vremena gledao F1, ali kakav trenutak da se pogleda. Ono preticanje na kraju Hamiltona je čar nekadašnje Formule.
Rosberg kriv 100%, sad jel s namjerom ili ne ne znamo ali jasno se vidi da nije išao trkaćom linijom i bukvalno se zabio u Hamiltona koji je skroz vani bio u zavoju.
@gonzo79 u post-Sumaher eri F.Alonso je najveći i najbolji vozač. Krivica ne može biti obostrana, kao što sam rekao, vjerovatno Rosberg nije namjerno to uradio, kasno kočio šta već...ali to ne umanjuje njegovu krivicu.
Rosberg i mercedes na aparatima! Luis pokazao silu!
Covjek slavio zasluzeno, pored pokusaja tima da ga zahebe