Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
too ne rise
cuj ovih jadnika. Jeste budale, sad hoćete reć da mclaren il ferrari nisu godinama imali najbolje bolide u F1, jel to kimi neki dobar šofer? hahha pa vi nemate 2 čiste u glavi. Button je dugo godina jedan od najboljih vozača. poakzo je to davno kad je u lošem renaultu (prije alonsa) osvojio 3. mjesto u poretku vozača, dok je schumacher vozio itd. Sjećam se velike nagrade Belgije kad je sa 22. pozicije završio 3. itd. Jadni su sad ovi ferrar/mclaren fanovi što plači i vade se na sve strane, sad se kakvi su kimi i hamilton šoferi, a button je sigurno klasa iznad njih.
Nema vise Senna,Schumachera!!! Pi.ke same u f1.
Jesi vozac u p.m.! Kad si takva manga sto se ne dokazes sutra! Hebo te, najlakse je imat super brz bolid i startat s prve pozicije!
Tako ti i treba. Da si pravi vozač, pokazao bi se, i sa 6. pozicije stigao do trona. Ali jok, hinjaluk neće proći, matematika i taktika Brawna sutra slabo će ti pomoći, jer, čovječe, ne znaš!!! Priznaj.