Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna borba za prvo i trece mjesto...zanimljiva trka nema sta
hehehe gdje si poletio garavi? HAMILTON JE RICCIARDOVA KURVA, YEEEEHAWW!!
@honeybadger3 Onda je Vettel Bottasova kurva.
Šteta za sudar na startu (Max). Bottas odradio posao k'o što se ocekivalo.
samo neka Vettel povecava prednost nad onim malim crnim napuhankom
@4G63T A sad idu staze, koje odgovaraju Mercedesu( Britanija, Monza, Spa....) Biće tu uzbudljivo do kraja.
@Undertaker Napuhanko je zato, jer se većima ljudi ovdje na Klixu a mislim i u cijeloj BiH identificira sa Ferrarijem pa su im mrski svi njihovi protivnici. A dobro se sjećam komentara od prije nekoliko godina, kada je Vettel bio u RB a za Ferrari vozio Alonso. Nema šta nisu pisali protiv Vettela a Alonsa uzdizali na nebesa. A isto to bi uradili opet kad bi recimo Vettel prešao u Mercedes a neko drugi.došao u Ferrari. Nema tu objektivnosti ni trunke.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Bottas. Fin momak, zaslužio je pobjedu.
Mora biti fin kad je iz Finske
@RepubIikaBosna Bottas nije imao srece? Kako nije imao srece, proslu utrku je trebao da zavrsi nakon prve krivine a Hamilton da pobijedi. Medjutim zahvaljujuci njegovoj sreci i Lewisovom pehu Bottas je zavrsio 2. a Hamilton 5. Umjesto da bude +25 za Hamiltona ( Ham 25 a Bot 0 bodova) na kraju je zavrsilo + 6 za Bottasa