Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja! Al' kad cujem punicu onda mi se povraca :)
Sve je u Božijim rukama i naravno podrška porodice je ključna u tim trenutcima... Baš mi je drago da se čovjek izvukao. :))))
I ja....stresem se od straha kad cujem njen glas..
Corinna je citav zivot posvetila odgoju djece i da bude tu kada Michaelu treba podrska, uvijek je bila uz njega, dugogoišnji brak bez skandala i gluposti kao kod vecine poznatih, za pozelit samo tako da ovo vjerovatno odgovara istini
nijemci su to...ta srednja evropa nije sklona glupostima kao anglikanci i amerikanci tre frenčiji...cak smo mi vise skandalozni sa balkana, kad se "oparimo"! zamisli bosanca nekog da ima love ko šumaher i uspjeha...ih...žena bi morala odmah biti nesto kao ceca,karleuša i slicno!
Mislim da je ona bila udata za Heinz Harold Frentzena(isto pilot f1), pa se preudala za Schumija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogu mislit kako ce mu bit drago kad dodje malo sebi i kad mu kažu da je Šumaher.
bojim se da je posto biljka
Ljubav je to :)