Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh jesi se sjetio nakon 15 godina da izneses cinjenice. Sto to nisi odmah uradio cim si otisao iz Ferrarija.
Pokazao se kao pravi team mate. To su bila vremena snaznih timova. Izdovjio bih Mclarenov Hakinen - Coltard, BMW-ov R. Schumaher - Montoya. Danas sve individualci
Da je Schumacher bio covjek ne bi pristao na takvu pobjedu. A znamo svi da to nije jedina mrlja u njegovoj uspjesnoj karijeri! Ima ih more. U svakom slucaju zelim mu brz oporavak i srecu do kraja zivota.
TO je bila timska naredba kako bi se odvojio od Hakinena u borbi za naslov. Jer je u ranijim godinama po 4-5 bodova odlucivalo naslov. E sad da nije eticki nije, al takav je sport danas sve se gleda kroz novac jer 2002 upamtit ce se kao sampion Schumacher a ne sta je bilo u toj sezoni. Isto u fudbalu 2002/03 ce se upamtiti Milan da je osvojio LP a niko nece reci da je Juve izbacio do finala Real i Barcu a Milan se provukao sa 1:1 i 0:0 protiv intera.