Ništa se nije promijenilo
0
Alonso: Unatoč pobjedi, i dalje smo loši
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes patnja bila pratiti formulu 1 uz komentare Denisa Huseinbegovića i Davorina Brđanovića. kada se sam sjetim, izgubi čovjek svaku volju da nešto gleda. nije mi ni čudo što su izgubili gledaoce, čudo mi je što je onaj Denis još na tv1.
gdje su sad svi oni supci sto kazu da je schumi nije za staro gvožđe?
mogu vam reci da momci sa Sport Klub PRIME uopste nisu losi. znaju znanje. a inace gledam na njemackom RTL, ko zna dojch, zna i zasto :)
baš bi gledo na BHT-u da prenosi , da slusam one de6enerike pored profesionalnih komentatora i vozača koji vode puni prenos na sky-u ...
Nisam Alonsov navijač, ali volim ovako realnu procjenu. Hvala bogu da formulu više ne gledamo na našim TV stanicama i ne slušamo gluposti i odvale \"komentatora\" koji nemaju pojma! Zato se i ja zahvaljujem Belminu!
Magico, magico!!! Taj bi u konzervi sa motorom i 4 tocka pomeo ostale :))) Hvala Belminu Karamehmedovicu sto F1 pratimo na nasoj BHT!
j.e.b.o ti sve svoje blesavo
SAVJET KLADIONIČARIMA!!! Kod mene profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 4410 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 160 kn, STANJE LISTIĆA: 32/68, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Sigurne i lake zarade na kladionici nema. Nemojte nasjedati na dojave i trošiti novac na razne prevare i smicalice. Morate biti strogo disciplinirani i odrediti si početnu banku onoliko novaca koliko ste spremni izgubiti. Vaš ulog po jednom listiću ne smije prelaziti 10 posto banke. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u pr