Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je i krajnje vrijeme da neko drugi pobjedii aa ne samo webber, vetteel cc sta suu se njih dvojica uzdigli previsee :P
Pravila se mijenjaju da bi bilo zanimljivo, prije par godina su promijenili pravila da skinu ferrari sa vrha. Meni je danas bas zanimljivo bilo, Ferrari jeste bio najbrzi, ali je pitanje sta bi bilo da u boxu red bulla nije bilo one greske. Tada bi bila prava borba izmedju alonsa u vettela za prvo mjesto. Trebalo bi da ovako ostane, da bude vise borbe za mjesta na podiju. Super je bila borba za 2 i za 3 mjesto.
Sta su se opametili?! Uveli nova pravila u po sezone samo zbog Ferraria.
napokon Alonsno, i ovi iz Ferrarija se malo opametili sto se tice taktike.
Vala bas, danas je bilo pravo zanimljivo, pogotovo kraj.
E NEK NISU VISE NI VETEL NI VEBER!!! BAS MI JE DRAGO