Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trka dosadna,pravilo o ne dosipanju goriva jos gore.valjda nece biti citava sezona ovakva 3. Lewis Hamilton 15 4. Sebastian Vettel 15 jel ovo neko novo pravilo,ala sa-x hahaha nego jel jos neko ima zelju da ona dvojica majmuna od komentatora izgube glas ili tako nesto,na bht nek ozbiljno razmisle o tome da tokom utrke slusamo samo zvukove motora ;))) pa koji jos komentator raspravlja o tome sa koje strane kako okrenut i zasto je tu broj na bolidu 5-10 min i tako slicnih gluposti kad nesto kazete govorite to sa sigurnoscu,a ne mozda je ovaj ovdje,vjerovatno je onaj tamo,moguce je ovo i ono.ako nisi siguran onda suti,a ne lupaj gluposti.isto vazi i za ako nemate sta da kazete,onda bar sutite,a ne pricajte gluposti pozz
izgleda da su ona dvojica komentatora na putu da zahebu sve poznatije licnosti u zadnje vrijeme, poput Pipa i Rizze Ruze :)) sa svojim biserima. ja mislim da su se spremali cijelo jutro za prenos. ne kazem da je onaj na hayatu kad se pocne dernjat (a ja taman zakunjo poslije rucka) ista bolji bio ali ova dvojica su down :)
Mislim da ce ova sezona, zabranom tj. ukidanjem dosipanja goriva, biti jedna od dosadnijih, jer sva napetos, uzbudjenje, uzimajuci u obzir sastave timova i povratak schumachera, je nestalo.
www.tvsnimci.net
Djeko je bolji od Chucka Norrisa :D
djeko je bolji od alonsa i sumahera zajedno. BIH4EVER!
Treci i cetvrti imaju isti broj bodova, hehehe A sto se tice komentatora, najjace je bilo kada je jedan rekao \"Shhhh, da cujemo sta kaze Vettel\"
Ma predosadna utrka, a jos samo kakvi su komentatori bili na bht1. Ma da se ubijes kolko su glupi. Presto sam gledat skijanje zbog njih i evo ih sad u formuli 1
oni komentatori na BHT su KATASTROFA