Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz svo dužno poštovanje, al \' Alonso ga Schumiju može samo popušiti.
A da vi za pocetak ne kopirate textove sa drugih portala....\"rujan\" vas je otkrio levatiiiii.
Očigledno nisu vodili o znatnoj razlici u broju vozaća koji osvajaju bodove danas (to je 10 vozaća) i prije 8 godina (to je bilo 6 vozaća) ali nema veze. Lično bih volio da Ferrari (Alonso) opet osvoji titulu i po cijenu rešenja ovog Schumacherovog rekorda.
Bodove tek zadnjih 3-4 godine osvaja 10 vozaca. U Schumacherovo doba je to bilo prvih 6, a kasnije neko vrijeme i prvih 8. Cijenim Alonsa, ali jedan je Schumi...
nija vazno koliko ce bodova dobiti, vazan je niz od 24 trke, bodovi se jesu mjenjali, al i danas idu do 10. osovjenog mjesta, kao i prije, tako da to nema veze nikakve.
mikelea moze srusit samo onaj gore...
glavonja xxl kaciga
pa jel u rujnu ili septembru?
Zar tome također nije doprinijela izmjena u dodjeli bodova, tj. u povećanju vozača koji osvajaju bodove?
E cim ste vi to najavili on ce jadnik sad ispasti u sljedecoj trci. :)
hana ja nemam vremena da se igram moram na biro da ovjerim knjizicu
ko je ovaj i gdje on igra