Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Prestala je biti intersantna kada je zbog novih, manjih motora izgubila zvuk. Sad zvuci kao elektricni aparat za brijanje. Drago mi je sto sam imao priliku 3 puta uzivo gledat F1 2001 godina. Lijepa vremena.
Tačno sam ljubomoran. Uživaj u tim uspomenama i djeci s ponosom prepričavaj o zlatnim vremenima automobilizma.
Pa u čemu je razlika današnje F1 od one prije 15 godina. Razlika ja ta da je tada dominirao Ferrari a sada dominira Mercedes. A pošto kod nas većina F1 fanova podržava Ferrari sad im je dosadno gledati dominaciju drugog tima, dok to nije bio slučaj kad je samo Ferrari dominirao.
@DamirS Tada je Schumacher imao 13 od 19 pobjeda u jednoj sezoni.... I to je kao bilo interesantnije od današnje F1?
@DamirS nisi skonto poentu price, Prije si mogo gorivo dopunjavat ako hoces krebes prazan i u prvom krugu uletis u box, nisi imo pravila da moras i tvrde i mekane gume itd. Sto i Alonso gore govori da vise nije toliko do vozaca nego je samo bitan bolid.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok je vozio Takuma Sato i bilo je zanimljivo..sjetit ce se malo stariji
perez je do ove sezone bio novi sato.. ali se ove seezone pprimirio.. :D
Potpisujem