Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce svijet bluda , alkohola ,nemorala i Gay Parada pa se onda cudi sto se sve ovo desava . Zar ne znate da je Allah uništio cijele narode zbog toga ??? Nemojte da se nadamo necemu boljem sve dok smo mi naopaki .
@punisherBiH1234 Ai ti si neki licemjer ..za tebe vazi hoce svijet kladionica pa se nemoj cuditi sto se sve ovo desava!
@Bayezid: A to me ti poznaješ pa kažeš da se kladim ??? E vidiš ne kladim se , samo ne mogu nabrojati sve što se pogrešno radi . Ali svako neka radi šta i kako hoće , sretno svima .
UZP-ovce stigla kazna iz ovog grada je Tuđman komandovao agresijom na BiH. Zločinac Tuđman je krepo a grad Zagreb ce nestati podrhtavanjem zemlje.
@Bosnaponosna2 ti si majmun ponosni ...znas li ti hajvanu da u Zagrebu zivi 10000 Bosnjaka i da se tamo nalazi mozda i najljepsa dzamija na Balkanu..Neee ,ne znas jer nisi nosa promolio iz svoga tora ...Bosnaponosna ..pljuc
Burgeri - ne dajte se.... budite ljudi prije svega.... ništa je ovo šta smo svi preživjeli....
@HM 2011 vjera mora biti jaka ali i nauka i razum..... Ovo je već u sferi Božijeg davanja !
#Pray4Zagreb
i FK Velež je poslao podršku Zagrebu, ali 'urednici' KLIX-a ne prate dalje od Sarajeva i Želje.
svi uz komsije
Budimo jaki, Novalic nam skida 10% od crkavice i na taj nacin ce finansirat privatne firme svojih stranackih kolega
ajmo sad zastava Hrvatske na Vijećnicu
Tesko cemo to dozivjet od Bosnjaka
Ja kao Bosnjak, i nacionalista po mnogo cemu, ne mogu da shvatim vas koji u ovim trenutcima pisete takve gluposti u Kontekstu desavanja u Zagrebu. Ja Zagrebcanima zelim sve najbolje, kao ljudima, ljudskim bicima, i od te nedace nije niko siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)