Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
irci usvojili legalizaciju gay brakova nasi cuvali guzicu
50/0 ??????? hahahahha
sve cestitke momci ovo je odlican rezultat i sjajno iskustvo. Nadam se sto boljem rezultatu u Zagrebu. Ko misli da je rezultat ogroman - ragbi reprezentacija Irske je među top 6-7 u svijetu :)
danas citam sve pobjeduju kad odjednom sok
samo dresovi su pravi ovakve trebaju i fudbaleri da imaju...
MA IPAK MI NISMO ZA TO KUKU... 0 !!
dobri su bili drzali su se koliko toliko hahahahahhahahaha
S obzirom kakva nam je liga, nekonkurentna, ovo je vrhunski rezultat. Čelik je vječiti prvak, niko im ništa ne može, i kao što neko reče ovo je gotovo pa 100% Čelik = BiH.
Na petoj slcii svi krezavi, u najboljem slučaju :D
50-0?? Pa da je baletski ansambl narodnog pozorista igrao, bolji rezultat bi bio...
Momci svaka cast, veliki uspjeh s obzirom na ulaganje u ovaj sport, moze se reci da je ovo ostvarenje RK Celik, jer 98% igraca repke igra u Celiku! Jos jednom cestitke, predstavite nas sto bolje u grupi B!
kad su poceli igrati protiv njih bilo je "ovi ce nas jeb..."
Zamalo remi da uzmemo :D