Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate, svaka čast ovim pravim etničkim Slovencima. Pored Bošnja i Srba u Sloveniji nema ih ni milion, a imaju toliko vrhunskih sportista, i to najboljih na svijetu u svojim sportovima.
"Pored Bošnja i Srba u Sloveniji nema ih ni milion" ti si zaista retardiran
Dominacija slovenaca u biciklizmu, bravo Tadej
Još jedan Tour de France za Jugoslaviju.
Ovaj je nadopan 100%,vidjećete za par godina.Ovakva dominacija se ne pamti od vremena Armstronga..
Pomeo je sve apsolutno.
Slaveni su superiorniji dosta od drugih rasa, nije ni cudo sto je Hitler zelio da istrijebi Slavene. Eto npr ovaj Slovenija, njih nema puno ali dobro ulazu u sport i imaju odlicne uspijehe, e sada zamislite da Srbija, Bosna ili Hrvatska imaju takve uslove mozda Srb i Hrv imaju u nekim sportovima ali npr skijanje, biciklizam tu se tesko mogu porediti sa Slovenijom.
Bravo!
Dodje li mu šta Slovenac Doncic?
Hoce preko kruha pogače, pa dva puta osvojio. Hm. Pusti i druge malo.
Bravo Tadej. Fantastican rezultat. Panslavenska Dominacija.
cestitke svaki dalji komentar je suvisan,,,,
ne zaboravite, nosi srpsko ime ❤
dala mu majka jer nije znala ko je mu otac tako to kod vas ide
Svaka čast pogača