Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uživanje je gledati ga. Drago mi je da je japanac dobio. Veliki podvig je pobijediti na svakoj skakaonici. Sjecam se da je Ahonen jednom osvojio turneju bez da je pobijedio na nekoj od 4 skakaonice. Prije su skakaci duze trajali, sad npr. Prevca nema nigdje, kao ni austrijanaca
Ryoyu = Radovan i Kobayashi = Kovačević, na starom Srpskom jeziku koji su Srbi koristili dok su obitavali tamo na dalekom Istoku, tako da je Kobayashi Srbin, Srpskih korjena!
Jako zahtjevan sport, malo ko izdrzi dvije sezone u vrhu i Kobajasi ce vec iduce sezone da bude u padu
Ucio od Norijakija Kasajia
Koren imena mu je u prastarom prasorapskom, zato je tako uspeshan!
Njemu je bilo teze nauciti pisati svoje ime i prezime!