Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da,u potunosti se slazem ljudi sa vama....samo sto mislim da to ne bi islo pod ruku velikim repkama...
@wtf u pravi si 100%, u tenisu \"oko sokolovo\" za desetak sekundi pokaže kako je bilo, u ovom baražu \"oko sokolovo\" je već već davno odredilo da su BiH i Irska \"pogrešno procijenile let lopte\"
Svakako se slažem da se u fudbal treba uključiti \"oko sokolovo\" radi provjere kada se to zatraži, ali se ne slažem da sudije nisu dobro vidjele šta se na terenu dešavalo kod utakmice Francuska-Irska. Ako je glavni sudac gledao u svoje pertle ili je blenuo u nebo, pomoćni sudac je bio na savršenoj poziciji da vidi kako je Henry prvo bio u ofsajdu, a drugo kako je loptu rukom lijepo namjestio za nogu. Sudije su sudile onako kako im je rečeno da sude. Francuska i Portugal su morali proći na SP. Radi takvih namještanja fudbal je upropašten i uskoro neće vidjeti to \"oko sokolovo\".
Henry bi bio strasan pivot ahahahaha