Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako skontas da curice pocnu gimnastiku trenirat sa 3 godine i vrhunac postizu sa 17-18 godina, onda te jeza hvata kad skontas kakvih monstruma ima na ovom svijetu.
Standardno američko preseravanje...prvo ništa ne poduzimaju i pod tepih radi svetog dolara, a onda suđenje ko dramska predstava, kamere u sudnicu-rekordne gledanosti sa rekordnom zaradom, padanje u nesvjest, plakanje, sutkinju obuzdavaju da ne tuče tuženog , hollywood cirkus i krkljnac. Na kraju da bi ispali filmskiji i dramatičniji, osude ga važno na 175+60,tj. 235 godina što je za biološki vijek čovjeka besmislica, pri čemu je lik mator i odapinje za 20 godina.
FBI je mnogo toga zataškao.
I to je americka demokratija, nemojte osuditi agente FBI ni slucajno. Iako je prikrivanje dokaza kao i saucesnistvo.
I svakome ko je pokusao zataskat ovo zatvor isto, nista bolji oni nisu.
A joj one su najbolje trebe na planeti , kao struna .
Zlostavljac bolesnik Nassar porijeklom iz arapskih ili africkih drzava
175 godina jer je volio mladu picu.