Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi ce zivot tu dobrotu uzvratiti a ovo priznanje ide za tvoje roditelje sto su te tako divno vaspitali. I sam cesto kudim komsije ali ovo se mora pohvaliti.,Resprkt!
Mogla je ona po pravilima sudija uzeti tu devetku. Neki ljudi ce reci 'glupaca' neki ce pohvaliti potez. Ona je uradila onako kako se osjeca i za to joj skidam kapu dole, svaka cast.
Zivot ce to nagraditi dobrom,kad tad ali sigurno ce tako biti tako da ne brines,svaka cast
Djevojko kandidij se za predsjednicu na sljedecim izborima u RH a u koliko imas i BiH drzavljansto ili uslove za njega bujrum i ovde!! Svako dobro i srecu ti zelim!!
svaka čast fakat
Cestitke roditeljima!!!!
Kakva waifu.....Svaka ti čast :)
To srebro si trebala proslijediti Baketu trezorasu.... Ccccc....
Ovo je sama poenta sporta i ono sto cini sport jednim od najvecih ljudskih dostignuca. Svaka cast, draga djevojko. Malo je takvih, nazalost, ali sam presretan kada cujem da nas ima.
Bas me i ne zanima dogadjaj, jedino me zanima ima li instagram profil.
Svaka čast,no mislim da je ona iz Srbije,haha je su oni naj, naj ,naj sve