Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prezivljavanje u bosni je prava pustolovina
Iditeeeee u Mededddu doleee..vampiri incestiii meduu rodbinooom...ko medvjediiii hodajuuu..svako ce platiti 50 Km samoo da videee ludakeee
EU i Njemačka vlada u BiH podržavaju samo Dragana Čovića i Dodika i SDA mafiju. Njima je cilj da ovo bude još 30 godina palestina u Evropi i da otvaraju Penny ,Lidl ,OBI i ostale bofl prodavnice.
DIF-ovci se popeli u vlasti gdje god su mogli
Ovde je svaki dan pustolovina, odlazak u opstinu, kod doktora, na pijacu, u skolu, nikad ne znas sta ce biti, tako da je ovo pravi potez nase vlade,
Turizam special offer. Prezivi sa 500 jm bingovr plate mjesec, a da kiriju platis 250 i kredita 150. Vidite duzinu mjeseca, tik tak.