Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel bilo discipline ciscenje snijega jumbo lopatom?
le.vati, nije uopste bila disciplina sa prevrtanjem guma. prestanite pisati gluposti!!! i pozdrav za prsatu plavku i njenu prelijepu jaranicu. ;-)
Sta ce nas hudnik, satro se povrijedio :)
decko je Madjar, ali nastupa za Srbiju naravno, Madjari nisu siptari, ili neki drugi pa da mrze zemlju u kojoj zive, ima hiljdu ovakvih primera ;)
Nije musliman,decko je madjar iz Subotice
da,Srbin musliman,kao i većina ovih takozvanih \"bošnjaka\"
pa imali su bosanci prestavnika, Ervin je bosanac, samo nastupa pod zastavom Srbije
Ovo sve poslati da lopataju, ocistili bi grad za cas
treba im lopatu dati i nek ciste snijeg
*e bo ovo kad nema plesacica na slikama :D one su zakon i najsvjetlija tacka ove manifestacije a i zemlje nam divne :D
sramota sto nije bila veca posjeta da je seka dosla napunilo bi se 2 sata ranije sve ugl ovo vam nemoze ici uzivo jer traje 5 sati sve ukupno pa na kraju to sve svedu na 1 sat u programu na eurosportu npr.ovaj sport zasluzuje vecu popularnost !
Kažu nije bilo 20 ljudi u Zetri, ako je istina...Mogli su im novu discplinu uvesti: čišćenje snijega po Sarajevu, barem da neke koristi bude od ovog \"sporta\"...
Najvažnije je da \"novinari\" ovog nacionalističkog portala opet \"ne znaju\" da je Široki ostvario novu pobjedu. Kad izgubi, postavljaju vijest u roku pet minuta, kad pobijedi, \"ne znaju\" \"novinari\". Jadno.
Ervin je Musliman budaletine nepismene !!!
Čuj eminentno takmičenje. Prevrću gumu i to eminentno takmičenje. Bem ti današnju eminenciju!
te pare zaradjene nece mu moci biti za hranu ni do kraja marta..:D:D
nece bii prijenos nego snimak u 69 zemalja !!