Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je prava stvar za odrzavanje mentalnog i fizickog zdravlja osoba sa invaliditetom, vid rehabilitacije, da se ljudi druze, pokrenu, da imaju obavezu i treba im omoguciti sve uslove za to ali nemojte da od toga pravimo nesto sto ce se vrjednovati vise od onog sto stvarno jeste.
neka je osvojio neko drugi, dosta smo mi osvajali, toliko puta da je to vise postala antireklama nama.
Bravo momci..👍👍👍👍
Jos sad na SP nemamo nikakve šansi pored Irana a pitanje i hocemo li dogurat do finala tako da nam stize kraj i u jedinom sportu koji smo znali igrat .
@Regulator1 Izgubili smo jer je bilo i ocekivano nakon 20 godina dominacije moramo jednom izgubit i nije to problem ali je problem sto je kraj ove generacije i sto necemo vise dominirat .