Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25.u jevropi..nije lose verovatno oko 50 mesta na svetu a srpski Velja? e to je zlatna medalja i to na 400 slobodno,njegova najgora disciplina i to tako dominantno da je bilo smesno gledati..prosto mi bi zao da gledam one njegove protivnike..davno nije vidjena ovakva dominacija na nekom takmicenju..uostalom pogledajte http://www.kurir-info.rs/sport/ostali-sportovi/za-sve-koji-su-propustili-pogledajte-kako-je-velimir-stjepanovic-osvojio-evropsko-zlato-clanak-1514315
Decko je rođen i trenirao u UAE u savršenim uslovima i sa najboljim trenirima, isto kao i Čavić u USA. Talenat tek dođe do izražaja sa pravim trenerima, vidjelo se da je mali zvjer i u Londonu je bio odličan, u finalu je bio ja msm.
prava zver evo danas se plasirao u polufinale na 200 slobodno a glavna disciplina mu je 200 delfin to ce tek da pliva...za finale na 200 slobodno pliva veceras cini mi se posle 7..i tu moze lako da uzme zlato..inace je clan plivackog kluba Partizan dosta trenira i u Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo naprijed zemljace... pozdrav sa antarktika
Hahhahahah znate li šta znači biti 25 u Evropi klocevi jedni. To je klocevi kontintent od 800 000 000 ljudi, bitno je da vi hejtate a ne možete u mahali u nečmu da budete nabolji a kamoli u državi.