Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sad?? ocete li pljuvat ovog momka?? a? DA SE NISTE USUDILI!!! AMELE SVAKA TI CAST TAMAM KAD BI ZADNJI ZAVRSIO TI SI PONOS OVE DRZAVE!!! 4 puta u 5 dana vadit krv, papci su ga hebavali , ko ce znat zasto.. uglavnom svi koji imaju nesto protiv rec nek se zapitaju sta su to oni postigli u zivotu.. PSSST
@derrvofinci imaju mile i bake vec od tebe i svih nas pa sta sad?
Haj' ba ljudi ne kenjajte. Isto ko da ste svi u najmanju ruku rekorderi. 4 mjesto je odlican plasman. pa odvrtite film par godina unazad pa vidite rezultate proslih trkaca iz bih(ako ih je i bilo). Samo reci BRAVO AMELE. Svaka cast. Nastavi i bice jos boljih rezultata.
Vazda nama neko ili nesto kriv. Juce sudije danas doping-kontrola sutra ce muhe, pa tempiranje forme i ostale gluposti. Kakvo crno tempiranje forme trebao je ovdje daleko prvi biti.
Bravo Amele, samo nastavi.
Bio je prvi favorit a nije osvojio medalju - znaci nesto nije u redu.
Zato što tempira formu za Rio. To je naglašavao prije ovog nastupa, da još uvijek nije 100% spreman za najbolje rezultate.
@Hipoteza Jarane,to sto on tempira nema veze sa formom.Znas li ti kakva njega konkurencija u Riu ceka? Volio bih ja da uzme zlato na Igrama ali tesko da i u finalu bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i drvena medalja je medalja.
i drvena medalja je medalja.
njemu je najteže,, 4 mjesto je malo bolje od ..drugog
tanko je ovo za evropu.. šta ćeš tek, kad ti uleti etiopljani na OI ?
bitno je da se nisi stavio pod pritisak i da si osvojio medalju za svoju zemlju.
Tuka, da si konj, a ovo konjske trke, a ja se kladio na tebe, poderi bi listić odmah poslije 150 metara.
*podero... moraćete ovo u montaži malo
@debuger4 razveslo si se noćas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aferim brate...Ti si ponos naseg naroda. Ponosni smo na tebe
Kaze se ovo je moj trenutni maximum i ode se posteno naredni dan na trening i svi ti kapu spustimo ali...izgleda u Riu vec pripremaju teglu komaraca specijalno za tebe globalna urota protiv Bosnjaka iz Kaknja..a da se malo manje prije EP-a bavilo treningom a ne SDA promo kampanjom i ganjanjem Zeničkih sponzoruša možda bi i rezultat bio bolji...
hahaha...
ok rezultat steta zbog propustene prilike za medalju...ali ima ovog ljeta jos jedno takmicenje cija je vaznost daleko iznad ovog EP uz svo duzno postovanje ali medalja na OI bi bio uspjeh zivota za Tuku
Daj boze da osvoji medalju na OI makar i bronzanu sto bi bilo super, ali tesko, kad sad nije, kako ce onda u Riu kad bude jos jaca konkurencija sa Rudisom i ostalim Kenijcima. Mislim da pola trke pa i duze previse zaostaje i onda bude kasno za finis, barem za prvo mjesto. Bez obzira na tempiranje forme, valjalo bi da je dao sve od sebe i uzeo medalju i tako nas uvjerio da mozemo puno ocekivati na OI....ovako, tesko. Ipak nadam se uspjehu u Riu.
Dobro je da nije zadnji ko kuglas
Mijenjat trenera pod hitno
Ne zamjeram Amelu apsolutno ništa, ali moram biti iskren i reći da sam razočaran. Jednostavno, Amel nam je jedina nada u atletici za medalje, na sp je došla, na ep nažalost loše. Ova taktika ne pije vode više i to je odavno jasno, to je najviše do trenera koji mora ukazati Amelu na to. Siguran sam da on može biti oko 4og cijelu utrku i onda sa onakvim finišem svaka bi bila pobjeda. Znam da tempira formu i sve to, ali moralo se i ovdje ići na medalju kad se već takmiči, ovako je uzalud trka.