Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Погледао сам мало пре званичан сајт ОИ, пливач из БиХ је последњи, резултат нешто лошији од његовог рекорда. Тако, није разочарао, пливао у границама својих могућности, али стање у БХ спорту је такво, какво је, јадно. И тако су пливачи отишли по специјалној позивници ОК. Остале земље у комшилуку добро гурају, имају јако много спортиста, неки задовоље, неки разочарају, а БиХ ће за 4 године на ОИ имати опет 4 или 5 представника, а судећи по коментарима спорт у БиХ мало кога и занима.
Svrsio je 2 sekunde iza najboljeg u najlosijoj grupi, sto znaci da se smjestio ubjedljivo na zadnje mjesto. Gori i od Fazlije!
I ZAVRŠIO UBJEDLJIVO ZADNJI ....pa ima li iko da išta zna raditi u ovoj državi ...
Bit će dobro, tj. solidan plasman, ako se ne utopi, s obzirom na to da se pripremao u Bosanskom moru (Modrac i Ostrožac). Ali, šta ćemo, ko bi svijetu služio za šprdnju da nema Bošnja!
Za pratit rezultate ttp://www.london2012.com/swimming/event/men-200m-individual-medley/
Samo da ne zaluta.
pa od koliko sati majmuni jedni???
Ponesi zaaaastavuuuu Ensareeee Hajderuuu,.. ponesi zastavuuu našu bosanskuuu
Bravo Ensare ! Nemoj imati nikakvog straha-Bosnjaci su jaka kost. Ovi drugi su samo napuhani fas fudom uz dobru novinarsku reklamu sto im puse u ledja dok se takmice. CIJELA Federacija i Republika Srpska su uz tebe.
KOJI PESIMIZAM...
idemo u boj za 43. mjesto oleoleole