Klizalište Pannonica u Tuzli
88
Eniz Dogić All Star za 2013. godinu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je, cini mi se, najnormalniji grad u BiH...nije najljepsi ili najcistiji ali su ljudi tamo tako opusteni, veseli, slozni i zdravi nekako u poredjenju sa recimo Sarajlijama ili samo sa "susjednim" Bijeljincima.... Najveci patrioti ove zemlje bez uopste da su sovinisti, divim im se.
BRAVO TUZLO !
mislim,sve super,al naziv ALL STAR...nidje veze,kao da je neki sarajlija bio organizator,pa dao to ime xD
treba tebi familiju pobit koja te okoti takvog
Zar je nesto ovako nakaradno dozvoljeno u islamskim zemljama? Sve ovo treba pobit i zabranit!
Svaka cast
Ovome nije mjesto u sportu!
Sramota!
Bilo nam je super samo da je bilo malo bvise igara i da je duze trajalo bilo bi jos bolje i vako je bilo extra samo mi je krivo sto nema ni jedne slike kad sam hodo na rukama po ledu.
steta samo sto su im metle ove dali, al et dobro je i to
ne znam hodati a kamoli da kližem
jes dobra ova mala