Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igor je dao sve od sebe, samo ne znam kako je ovaj izdržao sve ove udarce, nevjerovatno, Igor je mašina i napredovaće još, momak je disciplinovan i vrijedan. Ko ne vjeruje, evo neka pogleda. Samo naprijed Šampionu! https://www.youtube.com/watch?v=SF7yXZEsjdI
treb'o si mu zadati karatu smrti
Samo naprijed Igore! Svi smo ponosni!
@Destroyer5 Ja sam odgojena u porodici u kojoj nema mrznje, nacionalizma, seljakluka. I tamo gdje su svi ljudi jednaki, bez obzira kojoj vjeri pripadali. I kad vidim vas maloumnike i pacenike, koji nemate pametnijeg posla od sirenja mrznje, umjesto da podrzite momka i budete ponosni na njega koji u ovoj napacenoj zemlji sa svojih 27 godina nesto ostvaruje i radi, zahvalna sam svojim roditeljima na takvom odgoju.
@Destroyer5 i poenta komentara je?! ili nisi toliko nepismen da si stigao do linije sa tekstom "BiH kick boxer?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd sa srecom drugi put. Mene vise interesuje koliko je to jaka tvoja kategorija, asocijacija i slicno - ima milion nekih prvaka. Je li to gdje se boris ono sto je u fudbalu LP?
Recimo neka bosanska prva liga, po mom!
Najjaci mec Salko Zildzic i Ivan Strugar
Ako si ispucai sve sto imas onda si u revansu gotov jer neces imati cim vise udarati😂
opce poznato koliko su rusi dopingovani, nista cudno