Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj momak je prefin decko i nema veze sa drugim brankovicem, koji je u RK Bosna, pogledajte te vijesti pa pljujte tog decka kad vam je vec toliki aaaahhhhh na to. ovo je gospodin od decka, prefin, pametan, pravo gradsko fino dijete, a i da nije tako, da je sin od Nedzada, sto to njega cini losim momkom i idiotom, sto moramo biti zajedljiva stoka ?
Lupate gluposti, momak nema nikakve veze sa "sve po zakonu". Isao je u top 10 na svjetskom i najbolji je klizac balkana.
@nenadjebivi 2010 svjetsko u Taipei-u, izadji na zvanicnu klizackog saveza. Omalovazavas dzumhura, medalje fizicara, vidim sad i ovog momka. Sto ti sta ne probas da vidimo tvoje domete.
Sta mu Nedzad dodje?
je li ovo sin od onog sve po zakonu hahahha cuo sam da su ga karali u gradu
ko ga je karo u gradu haha???