Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Srcem za bosnu" rekose i donirase drzavama u kojima igraju. Svaka cast musi on sa 19 godina vise obraza i pameti od ostalih.
Bas me zanima gdje ce zavrsiti te silne donacije koje su dosle. Obicno to ne zavrsi tamo gdje treba. Musa je uplatio za opremu i takav primjer trebaju slijediti i ostali. Samo neka pare ne salju.
jeste kod kuce zakon za one koji imaju kucu...oni koji su ostali bez posla a gazda kuce lupa na vrata da daju kiriju misle drugacije...a ima takvih dosta...samo nisu poznati pa se za njih ne cuje...
Suradnja, poštovanje, međusobno uvažanje - DA, Jugoslavija čitaj Srboslavija -NE
Odakle vi znate jel Dzeko donirao??? Dao je Edin puno više ovom narodu nego vi mislite..
Nemogu te djeko očima stipso.....
Neka si ti najstarijem navijacu Rome dao i,potpisao dres. Nama tablu sa porukom! Golemo!!!!
Hajde Džeko kupi nam barem 100tinjak maski,ali i bez toga mi te volimo
Modric i ostali HR igraci donirali 4.2 miliona kuna, a Modric juce donirao i 500.000 kuna Zadarskoj bolnici kao i Subasic Splitu i Zadru. Valjda ce se nase zvijezde sjetiti pa bar najugorzenijim kategorijama kupiti - pokloniti nesto po ugledu na svoje kolege
Pare,pare na sunce za pomoc...
@Admiral kome da donirujau, Ckakiru, Katolibanu , Rudonji ili Majkicki i ostalim uhljebima
Biggest Manipualtion Ever!!!
Svi zajedno, nesvesno uticu da najveca prevara u istoriji uspe da se realizuje.