Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši odbojkaši - naš ponos !
http://www.youtube.com/watch?v=DLi6fHVG5E8
Jedite govna hejteri !! Naprijed Bosno ljubavi moja! Svima redom penetracija sisarikom napalo. Pocevsi od zapadnih komsija pa do kraja prvenstva.
bravo za invalide --kako je nekad dobro i ratovati -sto vise invalida i odma si prvi
bravo kraljevi a zna se ko vlada sljedećom odbojkom
Čestitke i od mene, a svaka čast našim sportistima koji se sjete čestitati svima koji nešto uspiju...
Cestitam Dzeki za nesebicnu podrsku nasim sportistima. Pa ljudi moji dva naj veca imena BiH sporta su uvijek uz nase sportiste, pa kud ces bolji oslonac. Naravno, to stimulise nase sportiste Bog dragi neka ih cuva jer su prepusteni sami sebi. Ali, oni imaju nas Armiju navijaca Drzave BiH koji stoje uz svoje Zmajeve. Svaka cast DEKO i TELETOVIC
Organizatori EP-a su htjeli otkazati takmicenje i direktno proglasiti BIH prvakom, no preovladao je glas razuma - a kao prvo EP ima edukativni karakter ( neka svi uce od nasihh zmajeva ) , a ne bi bilo fer niti publici uskratiti uzitak da vide majstore na djelu !
Wow
Ratatatatata!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DLi6fHVG5E8
Kakav Džeko, bolje da im je čestitao Hajrović, pošto je on veća zvijezda od kloca?!
decki osvajaju ne hebu zivu silu, domovina bila i ostala na prvom mjestu... cestitke
PONOSIIIII NAŠIII SE SASTALII !!