Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Amra kaze na to ?
bravo dzeko. pokazao si koliko si human i koliko volis i postujes svoju drzavu i svoj narod ! malo je takvih kao ti :)
uf kako derem ovu moju amru. moram je dobro dezinficirati od srpske sperme.
Ja mislio Mirzu zeta dok mu saltaju na hajatu spotove, a ono Teletovic.
Svaka čast momcima, uživajte u svemu što ste zaradili i na pravi način i dalje promovišite našu zemlju. Mi smo takav narod, uvijek nam je bio draži tuđi neuspijeh nego naš uspijeh, tako da me ovakvi komentari ne iznenađuju.
drži se fudbala, a ne košarke. da smo se kvalifikovali na euro, onda bi postovao tvoju zainteresovanost za kokošarku, ovako ispadaš samo budala.
Dragi klixu, moliću lijepo da prepravite naslov i da ga učinite manje bezobraznim tako što ćete na \"Džeko: Biće mi zadovoljstvo buditi se u noći kako bih gledao Mirzu\" dodati: KAKO IGRA
\'ta će džeko
@macheriie Ja ba, ima i fudbalera ovdje. Iz zelje i jesu nogometasi, mi smo fudbaleri vazda bili.
A da te ona droca ne ostavi radi njega, taman joj je blize u americi, a ima i on sad opasnu platu, o tom ti malo, sponzorusa je to bjelosvjetska.
\"kako ste svi tako ogorceni i puni mrznje.....FUJ!!! gadite mi se! \" PA zar iz tebe ne ilazi mrznja m-a-m-u ti j-e-b-e-m
kako ste svi tako ogorceni i puni mrznje.....FUJ!!! gadite mi se!
Daj dosta o Džeki nije jedini nogometaš u Bosni -.-
Budi ces se ujutro da ga gledas kako sjedi na klupi, kao sto se ja budim u 6am na zapadnoj obali da bi tebe gledao kao sjedis na klupi.
MOZDA MISLI NA ZETA MIRZU SOLJANINA
SAMO SARAJEVO
I Pipi bi bilo zadovoljstvo al nema televizor :(