Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati drugo od s.m.r.d.e... Inace eno Koke javio da Dijamant nije u prvoj postavu, pa j,b,m ma.mu zabaru ovom prilikom.
Sad ce ga u domoviti nagradit nekim ordenom super-mega-kul-heroja.
Da je Tito ziv i ove zivotinje iz ringa a i ovi kreteni sto pisu komentare bi bili odavno zatvoreni u ludnice i zatvore. Odakle ste divljaci???
A Srpsko smeće
Cuj gdje su bili... PA GDJE SU BILI TVOJI HEROJI IZ SREBRENICE NA ZUCI i VOZUCOJ, MOGLI STE KLAT I SILOVAT GOLORUKE ZENE I DJECU, KAD STE NAM PRISLI GNIJEZDU OBALILI STE NAM BOSANSKU KITU POSTENSKI!!! A ovaj \"mma borac\" (inace poznat kao \"mma ku. rac\") je trebao dobiti diskvalifikaciju kad je napocetku pokusao da udari hrvata preko sudije!!! Vidjet cemo ga u Zagrebu!
pacovi i vaškedobile veliku binu i sad se čudimo što je oko nas sve agresivnije i agresivnije...
http://www.sarajevo-x.com/sport/zildzic-ne-smijem-razocarati-sina/111227039
Ooooo Zildžić Salkoooo Ooooo Zildižć Salkoooo
PI-C-KA VLASKA!! PLJUNEM MU ZENI ONAKO NA PICIC, PRIJE NEGO STO JE SPUCAM
Jeste li IGDJE u ovom clanku napisali gdje se je turnir odrzao? ili vam je cilj samo da palite narode?? Dajte se malo pocnite bavit profesionalnim novinarstvom...
izazovi denisa stojnica pa da vidim koliko si opasan i jak... moze i spahovica...
Srpski cigoš !
AUUUU al ga izmajorizira ..sad će Ku.r.v.a.t.i tražiti Treći u Vojvodini
tako i treba, i dodick stalno pljuje na Čovića ali to ta ustašška piččkicca ne konta
srpska posla. fuj
p.i.c.k.a cet.nic.ka
zamolila bih srajevo x da ukinu pravo ikakvog komentarisanja...ova nacionalisticka,malogradjanska prepucavanja na bilo ciji racun vise prelazilazi svaku mjeru...nema vise smisla...jos vecina isti pisu iste gluposti na sve clanke....fujjjjjj...gadite mi se vise........