Golf
0

VIDEO / Dvanaestogodišnji dječak nadmašio Woodsa

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Dva je svoja početna duga udarca Tiger Woods, na otvaranju golf-terena koji je sam dizajnirao u Ashevilleu, u Sjevernoj Karolini, poslao u krošnje borova.

Okrenuo se potom publici iza sebe upitavši:

  • Ima li koga da može bolje?

Gospoda i gospođe, stoji u izvještaju na Sports! Yahooa, odjednom su se počeli zanimati za raspored oblaka na nebeskom svodu izbjegavajući susresti pogled s najboljim golferom današnjice. Spremno je ipak ruku podigao 12-godišnji Mark Benevento jr.

Mladi je majstor, kojeg očito očekuje svjetska slava, pod budnim Woodsovim okom precizno poslao loptu između drveća u udarcu dugom dvjestotinjak metara. Tiger je zapljeskao mogućem skorašnjem rivalu na najvećim turnirima pozvavši ga do ponovi isto u novom pokušaju. Mark je ponovno namjestio lopticu i elegantno ponovio prvi uspješan udarac na ponos vlastitog oca, koji ga je gledao sa strane.

  • Koliko imaš godina? Dvanaest!? Baš sjajno! Vrlo dobro, prijatelju, vrlo dobro. Ponosam sam na tebe - rekao je pred očima svjedoka Woods mladom golferu, čija je verzija priče sljedeća:

  • Ne mislim da sam pobijedio Tigera. Ipak, mislim da sam odradio dobar posao. Nisam bio nervozan u trenutku kada sam se javio, no osjetio sam ogromnu nervozu pripremajući se za prvi udarac. Tiger mi je aplaudirao. Činio se baš iznenađenim što sam uspio pogoditi - izjavio je maleni junak.