Taekwondo savez BiH
0
Dukmenić nasljeđuje Deretića?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je bilo parazitizma u savezu koji ga je unazadio za 10 godina..Za onoga ko poznaje šta to znači neće trebati puno misliti o hrabrosti Majstora Zejda Dukmenića da ponovo preuzme kormilo u svoje ruke , što o njemu dovoljno govori..Uz punu podršku- puno sreće želim !
Samo naprijed majstor Zejde.. Svako dobro vam zelim pa da opet ostvarujete rezultate kao nasa zlatna generacija 96-2002
Još jedna stara narodna: Po.tu.ri.ca gori od Turčina. Narodno blago BiH je čudo živo, za sve ima izreka koja sve objašnjava.
@ ZeDo Primitivac, covjek je presao na islam. POturciti bi danas znacilo uzeti turski pasos. Zejd je rodjen kao katolik u hrvatskoj i u njemackoj je presao na islam i to, iako uopste nije bitno u prici, prije rata u BIH. A u ratu je dosao ovamo i ratovao za ovu zemlju i tako se PObosancio. A takve kao tebe bi trebalo PObiti. Seljacino
Zejd po.tu.ri.ca. Nije vrijeđanje, čovjek se stvarno po.tu.r(č)io, pustio bradicu i otišao vehabije. Kaže stara narodna: Dalabu i paprati nikad neće nestati.
Svaka čast za Zejda! Sretno!
Čovjek zna svoj posao... bilo bo dobro kad bi ovako stručni ljudi bili i u ostalim sportovima...