Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazlija u svom obracanju drugacije navodi .. Uzivajte :-) PRVI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/11/29/3432636 DRUGI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/04/3435862 TRECI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/14/3442239 CETVRTI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/27/3450266 PETI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/31/3452925
BiH je kao drzava virtualna,po pljacki je regularna,po junastvu bestijalna, po sportu je nadrealna po lazima krucijalna,kratke hlace do koljena- zemlja jos ne dorecena.
Ajmo Bešaaaaa
Bitno je da je Radzo svoju kcerku poslao na OI 2012 da se liže s ostalim sportistima kao turista, al naravno na racun OK BiH
Hvala bogu pa je napokon ovo neko javno rekao !
Šta će jadnici, nemaju para ;) Dok se druge države ponose svojim sportistima kakvi god da su ovi naši neće ni onima koji su osvojili barem nešto..
moraju oni majmuni na vrhu da kupe sebi po novog audija..sramota je da voze auta od dvije godine
Dosta sto im plate da odu tamo i sto imaju kakve takve stipendije od OK jer ih je vecina i to dobila preko stele, a ne zato sto su svojim nastupima nesto zasluzili. Trebalo bi ih nagradjivati sto nisu zadnji samo ako se neko povrijedi u toku nastupa. I onako OK ocekuje da ce im stici na naplatu steta koju je Fazlija nacinio svojim pucanjem i razbijanjem izloga po Londonu.
Gdje si sad Nikšiću, nije valjda da gospođi ministarki nije zanimljiv Soči kao Brazil? Šta bi ti falilo da obučeš trenerku pa pravac Soči, kao što znaš pratit fudbalsku reprezentaciju u Parizu, s gospođom ministarkom, u trenerci, kao zadnji klošar.
Kod nas bi i Kobe Bryant i Usain Bolt propali koliko se o sportistima "brinu" ((:
eh......volili bi i mi da smo normalni :-)
Ni druge države se baš ne pretrgnu u davanju para za sportiste, samo što to kod drugih "odrade" sponzori, donatori. E sad, koliko su naši sportisti atraktivni jednom sponzoru, to je druga priča.
tito je bio Bog i žito,a ovi poslije njega samo0 gledaju u se i u svoje kljuse....žalosno da žalosnije ne može biti!
ko da je to vazno...vazno je da lagumdijija niksic grabovica hadzic gledaju reprezentaciju,Manchester City...yebo ostale sportove i olimpijadu....
E pa to su prave patriote prate svoju repku, a ne kao SDA mafijasi....
jel ovo treba da bude kao neka sala ili je fakat ozbiljan komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otići će oni službeno u Soči, zajedno sa familijom ... pa će na kraju potrošiti isto koliko hrvatska vlada , samo ovaj put na sebe.... ovce će to gledati, slušati i ignorisati