Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oko za oko jagodicna kost za zub :)
šteta nije Spaha igrao, onom bi cijelu vilicu mijenjali :D
Nije čudo što ga toliko volite, njegov papanski, agresivni karakter savršeno odgovara većini raje kod nas.
@pashapasha pod jedan, francuz mu je napravio stomatoloski zahvat..drugo, sve je po zasluzi..trece, nikad nije bilo tuce osim sa prgavim govnima, kakvima pripadas.
opet režimski novinar ne dopušta iskren komentar od srba ili hrvata. naravno, brišu se. vlada jednoumlje i superlativi samo na stranu muslimana.
Samo da se smlata kirbas ne pocne izvinjavati onom Tsiprasu😂
hahhah
pametni su grci, izbacili lulica bez nekog tezeg prolaza crvenog kartona a znaju koliko je lula opasan po njihov tim i ko vuce i ubacuje lopte u sesnesterac. toliko lula brz oporavak
KO NAM JE KRIV STO SE VADIMO PROTIV GRCKE.MI SMO GRCKU POBIJEDILI (ISTO OSVOJENIH BODOVA , ISTA GO RAZLIKA , PREDNOST GOLA U GOSTIMA) ALI BI MOMCI SAD DA SE VADE ZA PROSUTE BODOVE PROTIV BELGIJE PA BI JOS MALO DA SE QURCE.TAJ LULIC ISTO HERAV QURAC SVAKA MU DLAKA SMETA.
ubili nas i nogama i rukama, a sve za bod na kraju
Vratiše li zub na mjesto?
kretenu jedan svake sedmice najbolji hokejaši NHL-a ostaju bez zuba i odmah urade drugi i riješen problem. a ono što su radili ljubitelji islamske države sinoc u zenici su prenijeli svi svjetski mediji.
bice ljepsi s maskom...
95% igrača u bošnjačkoj reprezentaciji bi bio ljepši sa onom nakaradnom maskom. Ružnije reprezentacije nema pod nebeskim svodom
Brz oporavak lave..
Mnogo nam je falio sinoc .Sve bi drugacije bilo da je ostao u igri.
ko nam je kriv kad ne znamo igrati, nikada nikoga ne mozemo da pobjedimo u pravom smislu rijeci. Jedimo ako je slicajno uguramo u gol to je to...
Brz oporavak a bogami pamti pa prvom prilikom ako imadnes i vrati istom mjerom onom dzubretu
Je li boosnjoooci pratite li vi vijesti iz UEFE i FIFE povodom napada na grcke igrace sta nezvanicno ljudi kazu? ,,druga strana fudbala bice surovo kaznjena"!!!
@Mico ponudi mami...Bliza ti je a i voli ona to
@laser85Trazi alimentaciju od Erdogana da imas sta jesti..
Ovi Grci pravo agresivni. Siguran sam da su i onog Zukicevog konja oni smaknuli.