Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srž Klix-a. Nepotrebna vijest a još u članku se potpiruje vatra naglašavajući da je srpski sportista. Ljudima se diže pritisak namjerno se stvara drama svakodnevno izbacujući po sto Dodika, Bakira itd, a njima se daje besplatna reklama. Ko ima imalo mozga shvatiće da Klix ima šansu da bude plemenit portal, da ljudima popravi egzistenciju, ali Klix to ne radi, namjerno, već želi da u potpunosti bude zatrovan medij željan samo klikova koji donose finansijsku korist. Gorite u paklu
@Dezmond Nije da branim portal ali ne valja ti logika. Cilj svakog medija je da bude sto posjeceniji, gledaniji ili citaniji. E sad ti krivis portal jer objavljuje ono sto je zapravo najcitanije. Ja ti tvrdim da nije do medija nego je do ljudi. Da se ovo manje cita manje bi i bilo takvih clanaka.Da klix prestane ovo objavljivati ljudi bi to citali ma drugom mjestu. Tako ti je to.
Bolju poentu Internet ne pamti. Slažem se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbijancu iz istocnog Sarajeva?
Srbi su velicanstven narod za Bosnje
Srbi su za Bosnje Romi !
Od kada nije sarajevo-x.com, klix je postao pravi propagandni portal SANU.
Srbin iz Bosne ako cemo realno. Niko nije kriv Bosnjacima sto imaju ozbiljan poblem oko nacije jer su do 1971 Srbi muslimanske vjeroispovjesti a nalon 1971samo Muslimani kao nacionalnost sto je cisti apsurd i na kraju od Holidey Inna '93 Bosnjaci. Nismo brate svi kao "Veliki" Alija da se svakih 20 godina drugacije izjasnjavamo. Na zalost svih naroda u BiH ovo su cinjenice.
Bosnjaci, opet smo donji zahvaljujuci tome sto smo najGLUPlji narod na dunjaluku.
Svi uspjesni Srbi iz Republike Srpske nastupaju za Srbiju ,to je nasa reprezentaciija ,godisnje osvojimo oko 10.medalja . Recimo sada je Odbojka za zene ,najbolje igracice Bileca i Brcko , medalja sigurna
Srpsko dzudisti iz SRPSKOG SARAJEVA .
Majdov je prije svega dobar covjek, pa onda sportista koji se odazivao mnogim humanitarnim akcijama ne dijeleci ljude ni po naciji niti vjeri i u ovom slucaju Dodik ga samo koristi za svoje politicke prljave igre.
Čestitke Nemanji, nacionalisti svih vrsta nek crknu.
zaboli me racku
Rs i njihov presjedavajuci u presjednistvu BiH mogu samo cestitati stranim drzavama sa porijelkom iz BiH,jer svojih predstavnika nemaju niti ce ih ikada imati.
Šta bih dao da samo jedan dan ne vidim glave poput dodikove,čovićeve i bakirove...majko mila pa u svaki ku.ac se petljaju za publicitet!
A DA GA MALO PRESTANETE REKLAMIRATI PO BOGOVI DAN NA SVOM DODIK.BA PORTALU ???
Čestitke mladom sportašu velikog srca. Ostali nek pocrkaju od muke. ;)
On je pobjego od tebe moj Dodo...cestitaj onima koji su ostali
Čestitao bi mu da nastupa za BiH , ovako nije mi intesantan sekunde .