Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle sile i organizacionog komiteta igara MLADIH. Mogli ste naci malo mladje i kreativnije ljude od ovih fosila.
Opet jos jedno pranje para...sad ce prvo kupiti 20 terenaca i napisati na njima EYOF ... podjeliti sebi dnevnice, akontacije... oprati prave preko fiktivnih ugovora... i uloziti jedno 4500KM u sportske terene
bob staza leži mrtva kao i skakaonice na Igmanu sok to ne sredite možete samo pričati....
Na slici Natko Sudžuka, vida navijača Slavije, vođa navijača Srbije na Kosevu i na Marakani 2005. godine. Čovjek koji istinski mrzi Bosnu i Hercegovinu, ali zato voli budžetske novce Bosne i Hercegovine. Paradoks ove zemlje. Jedan od mnogih.
Slika 5. Veliki vođa Sokolova iz Lukavice i zagriženi Delija.
Joj, "približili se evropskim standardima"... Po čemu ba?