Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije dokazano da se dopingovao vec se covjek nije uopste htio braniti na sudu protiv optuzbi koje su uputili protiv njega
E moj Jale, jesi i glup! Vratiće kur*inu!
Ni mene vala ovaj slučaj ne zanima.
Pa šta ako nije došao na sud. To nisu nikakvi dokazi.
@Jale je li se to nešto nerviraš? Prekini sa šprdačinom, vidiš da su te raja uzela na trehu.
Ma ti si neka budala balava, gori sam ja sto polemisem s tobom i serviram ti dokaze, treba ti samo yebat glupu majku na svakom koraku i to je to.
Ma nemoj ga bolan napadati toliko. Opće je poznato da mali nije dobar u glavu. Stipu ga, umrijeće od muke.
Maj*mune maloumni saberi se malo, kada ameri suspenduju svoje sportiste, kada su \"suspendovali\" Marion Jones, onda kada je ona zavrsila karijueru, a u toku kariere nisu ni pokusali doping test, jer tad su trebale pobjede, trebala slava, treba popularnost za te sportove kako bi se drugi poceli baviti tim sportom,evo i plivac Phelps sigurno koristi doping, ali i njega ce testirati kad zavrsi karieru, koji si ti idi*ot i retard.
@Jale, na koga si se bacio tako \"inteligentan\". I pozdravljam ti svu fameliju.
Ovaj jale je baš ono kloc. Ma ne kloc prije je balvan
Ti kinez pozdravi mamu od mene, a za retosa gore evo zvanicna objava od prije dva dana pa neka procita. Koga ovi pokopaju taj se vise ne takmici, ni u USA ni bilo gdje drugo. http://www.usada.org/media/sanction-armstrong8242012 Pizda vam mat.erina maloumna, sve vam covjek mora servirati, bas kao pravim idiotima.
@Jale tako si glup. RETARDU MALI
Samo mentalni prosjak moze proglasiti US Anti-Doping Agency nevaznom organizacijom a njene odluke \"nazovi odlukama\", to je jedna od najcjenjenijih ustanova takve vrste u svijetu, svojevremeno su pokopali npr. jednu Marion Jones koja je takodje bila heroj nacije. Protiv svojih americkih sportista, a narocito ovakvih nacionalnih legendi kakav je Armstrong, oni nece pokrenuti proces ako dokazi nisu jaki kao zemlja. To bi trebalo biti jasno cak i imbecilu poput tebe. - Armstrongu je ponudjeno da se re-testiraju njegovi uzorci, odbio je - ponudjeno mu je da se brani na sudu, odbio je - svjedoci iz njegovog tima ga vrlo konkretno optuzuju, on suti Dakle s jedne strane struka, tj. USADA i Lanceovi kolege tvrde da je lik (s njima zajedno) koristio doping, a s druge strane imamo tebe, malog forumskog srolju koji tjera mak na konac iako nema blage veze sta to oni pricaju, ali eto udara kontru. Pa ko ti ne bi yebo majku balavu, reci sam?
Abortusu jedan glupi, opet pišeš o nedokazanim stvarima i tvrdnjama koje nemaju veze sa pameti. Ah da - ne zaboravimo da ti i nemaš pameti kad tvrdiš da je Hyundo siper auto. Toliko o tvojoj relevantnosti i koliko možemo da držimo tvog mišljenja. A nikada ništa nije dokazano JER JE SVE BILO ČISTO. A to da neko tvrdi i da je na nekoj večeri vidio nešto zabranjeno okači mačku o rep. Retardu jedan fino je i objavljeno da ova nazovi odluka i presuda ne može da ima bilo kakve pravne posljedice jer iza nje ne stoji svjetska biciklistička organizacija. Prema tome, Lance je i pravno i legalno najbolji biciklista svih vremena. To što glupan i dijete kao što si ti ne vidi nije ni bitno. Samo je bitno da te malo prcam, mamlaze jedan glupi...
Dobro je neko rekao: najveći sportski uspjeh Bošnja je kad Srbi i Hrvati izgube. Baš ste jadan narod, ako ste uopće narod... Znate samo pjeniti i dudlati ga za sadaku.
He*bo te onaj ko ti dade pc u ruke, haj*vanu nauci da pises pa onda bali po portalu, koji si ti cet*nik glupi, de sad prevedi sta ti znaci: \"šta kaje đeka\" jeli Dzeko ili djeka? -\" jelse oglasijo\" je li oglasio ili oglasijo? je li na \"fejsbuuku \"ili Facebook? Je li \"slimalse\" ili snima li se?? Hajv*anu jedan cet*nicki.
Cuj ovog smrdskog idi.ota, njemu zao sto je ovaj prevarant dobio sto je zasluzio, a nije mu zao sto su drugi mukotrpno trenirali i radili a on im to sve na prevaru pokrao, ovog amstroga mogu zaliti samo njemu slicni, prevaranti i idi.oti