Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Nole, svi te vole...
pa sta, slikao se i nas Cumur sa bilalom bosnicem u gornjoj maoci nakon svrakino selo open-a pa se ne pise mnogo oko toga (istina, tajno)...
To sto je pobijedio turnir je sportska vijest i svaka mu cast. To sto se slikao sa lakersima bi trebalo da zaboli svakog bosanca jer je pokazao koliko on i njegov stari imaju postovanja prema nasoj zemlji. Samim time....pusi ga nole.
Živim za dan kada će se Džeko slikati sa Novakom.
A ja bi mu polizala jaja
Ja bi ga podulala Noletu
C.h.etnik y.ebo mu crnci mamu
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
i naša amra se druži sa crncima hahaha
Šta li su mu radile ove crncuge bolje i da ne znate :D
Kako smijete pisati o neprijatelju bosnjanstva?