Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima pravo da za sebe odluči. Ipak nije kuga da umire svaki drugi covjek. 99% planete budimo realni prezivjelo je ovo.
budimo realni nije 99% planete prezivjelo ovo
budimo realni umire svaki drugi preko 60 godina...
Možemo mi pričati sta hoćemo, al njegova riječ ima veliki utjecaj na ljude u svijetu
Nole, javi se na Podhrastove u Sarajevo da volontiras bez maske u Covid-19 odjeljenju, a i svi koji mislite kao on.
Vakcina ❌ Lječilište u Visokom ✔️
Drži se reketa, Novače, za ostale stvari si tuta.
Vlasima dozvoliti samo da se bave glazbom i športom te ovčarstvom a izbaciti ih iz rukovodećih fotelja vdje su se nabili. Kako su nelad krali Dubrovačke trgovce po putevima tako danas kradu sve sto vide. Dajte Slavenima i Germanima da vode države i organiziraju ekonomiju.
Zašto ne bi bila
Čuj “sloboda izbora”, kao da i virus bira koga će zvecnuti a koga ne. Virus ne bira a ako te strefi, nadrljao si. Možda se izvučeš kao ovaj teniser a možda ne. Svako tijelo je drugačije. Zato je najsigurnije vakcinisati se i miran.
Pa VI koji ste primili ili koji ce te primiti tu VAKCINU nema te frke za nas što NEČEMO , ima da vam imunitet ojača i mi vam nečemo škoditi! Samo ti prvi u red Stani!
Svaka cast za Djokovica. Eto vam sad narode jel vidite da se poznate licnosti nece vakcinisati i ne zele to, jer znaju da bi im to unistilo karijeru, jer te vakcine nisu zdravee
Nole drag si mi, navijam za tebe uvijek, ali haj de seri sa tim antivaxerskim izjavama.
Puši tuki konju!
Idiot, nije svjestan koliku odgovornost ima prema cijelome svijetu ...
pametno dokovicu, misli svojom glavom
brate sve i da ti traze potvrdu o vakcinisanju, odes u neki dom zdravlja u pizdicima , zavrsis taj papir da si vakcinisan, sve uredno potpis i pecat i dovidjenja prijatno sve regularno
Sloboda izbora!
Djokovicu, vec si ranije izrazio svoj stav vezano za vakcine... Volim te kao tenisera i covjeka ali vakcinisat se svi trebaju da bi stekli kolektivni imunitet, ako nas nema preko 70 posto vakcinisanih onda je sve uzalud i nikad necemo izaci iz pandemije...
Igraj tenis i suti. Tamo si specijac, a vakcine ostavi ljudima koji su se skolovali za te stvari...
Svako treba da ima slobodan izbor što se tiče čovjeka, čovjekovog tijela i njegove privatnosti. Gdje je granica koliko ti država treba kontrolirati? Šta je slijedeće, kako se trebamo ponašati u spavaćoj sobi?