(Ne)ravnopravnost spolova
0
Djevojka pretukla momka u ultimate fightu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preglupo. lik se suzdrzava svo vrijeme
smjesno...al ipak ova zena je ko kobila jaka :ppp
\"U žestokoj borbi\"-nije ovo borba, ovo je sparing. Da je ovo borba (bez rukavica), neko bi završio u bolnici... Radio sam prije sparinge sa djevojkama, i naravno da nećeš udariti žensko (to radiš tehnički-samo dodir), dok one udaraju iz sve snage:) To što je ona njemu složila polugu, to je OK, svaka joj čast.
zamisli ovo ozenis ne znajuci da se bavi ovim sportom (recimo da je napravila pauzu u karijeri) XD pa kad slozi polugu \'\'malom\'\' prve bracne noci... havarija, hahahah XD
Pvako ja tucem svoju zensku,samo je jos udaram i nogama..
ja djevojke i gova...a
On se sje... sto joj ga nije zabio, odlicnu priliku je imo tacno na drugom minutu.
Ja ovu ne bi smio zgu.ziti :p
Joj sise! Ko orah :)
DA JOJ NEKI BRKATI BALKANAC SASTAVI SAMARCINU SASTAVIO BI JE SA OVOM PODLOGOM.
joj brdjanke covjece
@ja bi mogo kafu pit da me ona udara onako :D e takav klip treba snimit hahahaha
gdje ste vidili curu .. ovo je musko hehehe vid\' joj ledjaa ...hahahah preglup video ..
ima i kod nas ovih muskobara dobro bi se snalazile u kavezu
ma daj ba pa lik je nije ni jednom udario sakom u lice da je to uradio nokautirao bi je ,ofirno je ovo uradjeno ... kad je on lezao na njoj (ovaj dio kad ga ona drzi nogama oko vrata a on lezi na njoj) nije je ni pokusao udariti jer bi odma bila gotova, :D
On se vise pozabavio diranjem sisa :D
pa vidi se da joj je lik vjerovatno trener.. nije ni pokusao da joj uzvrati, da joj ne nanese kakvu povredu.. muskarac ima 2-3 slabe tacke na tijelu, zenu gdje god da udaris njoj je slaba tacka i moze zadobiti ozbiljnije povrede..