Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde Besicu pa gdje napravi tolike tetovaze kao da si u zatvoru bio
Uhvatio ga pubertet
jbg to je nekome normalno za vidjeti, samo je kod nas tabu, ko i sve ostalo :) licno ne volim tetovaze....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mume-lafčina!
hacker
HULK
Distin trener... Ti godine.
Mume budućnost BH fudbala.
Mume je Goku!
Ima Besic taj stav pun pozitivne energije, sportske drskosti i samopouzdanja, puno se od njeg ocekuje u narednim godinama!
Slazem se da je buducnost naseg fudbala.Ima sve da bi bio vodja tima.Borben do bola,tehnika izuzetna,pregled igre(cita igru) i otvaranje mu je jedna od najvecih prednosti kao i ta pozitivna drskost u igri(ali samo dok je pozitivna).Gledao sam ga u zadnjih par utakmica i ipak moram reci da mi momentalno previse igra na siguru,kratke sigurne pasove kao da jos uvijek nosi sa sobom preveliki respekt i strah od neke nove greske.Nije to 100% Besic koga mi znamo.Onoga momenta kada se oslobodi toga nece mu niko vise moci uzeti mjesto standardnog.
samo je lafac nema dalje
Jasta je, za Basigovce
mume je tata
Da bogdom ima pameti, al ne kaze se dzabre, ko nema u glavi.. Ima u nogama.
rekoh ja za njega : za dvije godine lider reprezentacije :)
Mama, baba sestra...
Najjaca