Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Amele, imam osjećaj da će on biti prvi u historiji države koji će nam donijeti olimpijsku medalju
@edinho234f Velike države i osvajaju najviše medalja,Tuka odličan
Ponos Bosne! Samo naprijed, ti i Damir Džumhur ste najbolji ambasadori naše države!
Karate donosi prvu olimpijsku medalju...
Nadamo se medalji na OI, ali i ako ne bude nećemo ti zamjeriti majstore!
Do bronzane medalje bio BiH atletičar poslije bronzane samo SDA atletičar frajo izlazi samo gdje i domaći talibani i sa istim se samo i druži ajde ba vozdraaaa...slobodno pucajte minise ali fakat je tako
coek trcao sa povucenom rucnom, tek pred finis primjetio :D
Evo nas Olimpijo xD :D
Ovo je istinski vrhunski Bh atleticar ikada ! A ne ovi do sad sto od 20 takmicara konstantno zauzimaju predposljednja mjesta... i onda traze stanove i primanja kojekakva !!!
Svaka čast! Očekujem još odličnih rezultata, a posebno se radujem OI :)
ne daj crncima preda se i bićeš prvi!
bravo odlican si
AMEL TUKA PONOS SVIH CESTITIH BOSANACA HVALA TI AMELE STO PREDSTAVLJAS BOSNU I HERCEGOVINU NA OVAKAV PONOSAN I TEZAK NACIN ZELIM TI AKOBOGDA DA USPIJES U SVOJOJ SPORTSKOJ KARIJERI I DA OSVOJIS AKOBOGDA 1 MJESTO NA OLIMPIJADI MALO JE ZEMALJA NA SVIJETU KOJI SE MOGU POHVALITI I SPONOSOM GOVORITI O JEDNOM COVJEKU KAKAV SI TI A TAKVI KAO TI SE SAMO JEDNOM RADAJU NA SVIJETU.
zagrijava se covjek
Amele samo naprijed, sve čestitke
kralj!
Svaka cast momak, samo deri.
Isti Barney sa How i met your mother, dijamant naš!