Borilački spektakl
9

Denis Stojnić će se 1. decembra boriti u Novom Sadu

Klix.ba
Denis Stojnić
Denis Stojnić
Nakon duže pauze, naš najbolji MMA borac Denis Stojnić 1. decembra imat će meč u Novom Sadu. Ovaj borilački spektakl u dvorani Spens organizira srbijanski borac Damir Mihajlović.

"Pored najboljih boraca iz regiona, već imamo potvrde o dolasku poznatih svjetskih imena. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Vodimo računa o svakom segmentu organizacije i sve mora besprijekorno funkcionistai. Denis Stojnić bi trebao odmjeriti snage s Riccom Rodriguezom ili sa Jeffom Monsonom. Želimo da u Novom Sadu borbu ima i legendarni Ray Sefo", kaže Mihajlović.

Denis je najavljen kao zvijezda, kako on kaže, spreman je za novi težak meč, jer su i Rodriguez i Monson veoma poznati, iskusni borci.

"Moje proitvnike nije potrebno posebno predstavljati. To su pravi fajteri. Ipak, zanima me samo pobjeda, koja bi značila i konačni povratak u UFC. Nije mi bitno ko će mi biti protivnik u Novom Sadu. Potpuno sam spreman i jedva čekam 1. decembar. Jedino mi je žao što nisam naišao na razumijevanje odgovarajućih struktura u Sarajevu i BiH i što se u rodnom gradu neću boriti protiv Rodrigueza ili Monsona", kazao je Stojnić.