Još jedan uspjeh bh. atletičara
117
Dejan Mileusnić osvojio bronzu na takmičenju u Španiji
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sunce : ¸vjerovatno se ne baviš vrhunskim sportom, pa zato: za zagrijavanje treba barem sat vremena, prije toga treba uz hotela se transferisati do stadiona, prije toga doručkovati, što mislim da je preskočeno, prije toga ustati i spremiti se, etc.... Dejan je ipak bacao dobro, većna takmičara je preskakala svoja bacanja zbog nevjerovatne loše satnice. Rus je bacio samo prva dva hitca, Ukrajinac samo četiri, Dejan pet, a četvrti FRancuz je nakon prvog bio treći pa je počeo bacati tek nakon što je Dejan ga prebacio....... BTW samo je Ukrajinac sa prvim bacanje imao rezultat !!!!!!!!!!!!!!
Svaka cast Dejanu i puno uspjeha u buducnosti. A sto se tice teksta, nije bilo potrebno isticati da je takmicenje bio rano, pa eto kao zbog toga Dejan nije mogao dobaciti dalje (kao da svima nije bilo u isto vrijeme).
svaka čast, sve pohvale....
Bravoo Dejooo! Samo nastavi, da barem s vremena na vrijeme imamo cime da se ponosimo kad su u pitanju boje nase drzave :)
Tekst preuzet sa stranice Olimpijci iz Bosne i Hercegovine
To Dejooo, prijateljuuu :)
BRAVO Dejo!
Takmičenje je održano jutros u 9:00 stai, pa je teško bilo očekivati od Zeničanina da ide preko 80 metara... ovo ne kontam,ali svaka cast momku na osvojenoj medalji !